23 feb. 2011

Mitt bröllop?

Vi satt på vårt kontor - verkstad - kreativa rum och pratade BRÖLLOP eftersom det är temat på vår blogg denna vecka och vi alla pratade om hur våra respektive bröllop har sett ut, Sanna och Marie kommer att skriva om sina erfarenheter och eftersom jag är den enda i vårt sällskap som inte är gift så tänkte jag berätta för er hur jag skulle vilja ha det - tror jag om "PrinceCharming" skulle dyka upp!

Varför inte frieri i torn på Strandvägen?


Jag tror på att ha kul och kanske inte planera allt för mycket man får ju ändå KÄRLEKEN och jag skulle vilja ha en intim middag med mina allra närmaste sedan en cocktail för alla i vårt umgänge på kvällen och då är det fest.
Jag skulle önska att mitt frieri däremot är vackert, känslomässigt och äkta och här skulle jag vilja att "någon" lagt ner sin själ på sitt eget sätt - lite "bed of roses" jag menar han får ju mig och vi varann! ;-)och gärna en diamantring ifrån Tiffanys New York Diamonds at Tiffanys

Vi på Nyfiken Grön är mästare på att få till känslan och gör även MIKROEVENT/UPPLEVELSER såsom Frieri, Förlåt middagar, "Bara för att du är du middagar",Baby Shower och naturligtvis andra uppdrag inom området maila gärna din önskan till info@nyfikengron.se så skickar vi förslag och offert.

-Camilla

2 kommentarer:

  1. Vad vill du ha för blommor i din bukett?

    SvaraRadera
  2. Alla blommoer är vackra Marie, det beror på när prince charming visar sig?
    kram

    SvaraRadera