18 mars 2011

Trevlig helg + Nathalie Schuterman = Nyfiken Grön

Månadens bukett ifrån Nyfiken Grön går till butiksinnehavaren Nathalie Schuterman

Hon blev folklig i samma sekund som karaktären Mickan i Solsidan utropade: ”Det är sjuttis på Schutter”. Men för den sanna fashionistan i Stockholm har Nathalie Schuterman varit ett begrepp sedan sent 90-tal.
Men nu handlar det inte om varumärket Nathalie Schuterman. Det handlar om affärskvinnan Nathalie Schuterman. Hon får Trevlighelgs månadsbukett med motiveringen:
”Nathalie Schuterman är en engagerad och framgångsrik affärskvinna som verkar inom den stentuffa modeindustrin (som tyvärr inte alltid tas på allvar i Sverige). I Nathalies fall handlar det t ex om att köpa in kläder för åtskilliga miljoner kronor per säsong till butiken.
När nu Nathalie öppet och avklätt väljer att berätta om sin tuffa uppväxt med en alkoholiserad mamma i tidningen Your Life, sätter hon ytterligare strålkastarljus på den fasansfulla sjukdomen alkoholism och på dess konsekvenser.  

Nathalie visar därmed vilken varm och modig människa hon är. Hon är värd all vår beundran – både som affärskvinna och människa”.Blommor sponsras alltid utav oss på Nyfiken Grön via
http://www.trevlighelg.se/ (siten som har 27.000 unika besökare, enjoy!) som varje månad väljer ut en härlig mottagare utav buketten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar